Beli Golob
The White Dove
La Colomba Bianca
Die Weisse Taube
15.12.14 OGENJ MIRU IN LJUBEZNI V ROKAH ŽUPANA LOŠKE DOLINE, DONACIJA V ROKAH PRIZADETE DRUŽINE KRAŠEVEC
PRIŽGIMO LUČ LJUDEM, KI SO POTREBNI POMOČI, POMAGAJMO……………………….

Na dan, ko svetloba prežene temo, je laternico iz porcelana z Ognjem miru in ljubezni sprejel župan Loške doline g. JANEZ KOMIDAR. Izročil mu jo je ustanovitelj mednarodne mirovniške fundacije Beli golob GIANNI RIJAVEC ……za MIR IN PRIJATELJSTVO, ZA SOLIDARNOST IN POMOČ……….

Ob tej priliki je Mednarodna mirovniška fundacija Beli golob izročila donacijo - ploščice družini Kraševec, točneje gospe Kristini Kraševec v kraju Markovec na območju občine Loška dolina, ki so jo prizadele nedavne poplave. Gospa Kraševec se je donacije razveselila, saj ji je voda praktično uničila dom. »Pogled na notranjost hiše družine Kraševec je zastrašujoča in upam, da bo naša donacija, ki je majhen kamenček v mozaiku pomagala družini, da se v hišo vrne življenje. Apeliram na vse, ki imajo vajeti države rokah, da pomagajo kakorkoli prizadetim ljudem«, je ob obisku hiše dejal ustanovitelj Mednarodne mirovniške fundacije Beli golob Gianni Rijavec.


Hvala vsem, ki so pomagali pri projektu: trgovini OBI Nova Gorica, avtoprevozniku Dušanu Kovačiču in članom Mednarodne fundacije Beli golob (Marjeti Malešič, Adriani Pisk, Marinki Rijavec, Meti Martinuč, Patriciji Simonič, Borisu Rijavcu,….)


Naj Ogenj miru in ljubezni zagori v slehernem človeškem srcu, naj svetloba prežene temo!



Člani fundacije z gospo Kristino Kraševec na njenem domu v vasi Markovec







solze sreče ob prihodu Giannia Rijavca













pred občino Loška dolina: Gianni Rijavec, župan Janez Komidar in člani fundacije Beli golob






Gianni Rijavec – raztovarjanje ploščic
domov
natisni
kontakt
zemljevid strani